De Kampanje

Deze term werd voor het eerst gebruikt in de Middeleeuwen en was in gebruik tot de zeilvaart in de 19e eeuw. Kogge-, karveel-, en kraakschepen hadden al in de Middeleeuwen een hoge voor- en achtercampagne. Vanaf de 17e eeuw verlaagde men de voorcampagnes om een beter zicht te hebben tijdens het varen. In de volgende eeuwen, verlaagde men het voorcampagnedek zodanig, dat het verdween en gelijk was met het middenschip. Alleen het achterschip bleef zijn verhoogde campagnedek behouden. Ook dat werd verlaagd in de loop van de volgende eeuwen.

De Bibliotheek

Op de begane grond van De Kampanje komt een bibliotheek met horecagelegenheid. Het wordt een fijne en rustige ontmoetingsplek voor jong en oud. Een plek waar iedereen, u dus ook, altijd van harte welkom is. 

Het gezellige horecagedeelte staat in rechtstreekse verbinding met de bibliotheek. Of het nu is voor een kopje koffie tijdens het lezen, een lekkere lunch of een compleet buffet voorafgaand aan een vergadering, hier verzorgt men het graag voor u.

Als bewoner van De Kampanje heeft u deze gezellige plek, ook wel de nieuwe woonkamer van Terneuzen genoemd, binnen handbereik. 

De appartementen

De Kampanje bestaat in totaal uit 26 appartementen. Dankzij de grote diversiteit in afmetingen, uitzicht, prijs en indeling, zit er altijd wel een appartement naar uw wensen bij.

Wat alle appartementen met elkaar gemeen hebben, is het hoge kwaliteitsniveau van de gebruikte materialen. U ziet het bijvoorbeeld terug aan de mooie eigentijdse keukens en het A-merk sanitair. Het geeft een luxe uitstraling aan uw interieur. Ook de glazen balkonwanden en ramen tot aan de vloer komen bij ieder appartement terug en zijn een bewuste kwaliteitskeuze. Ze zorgen niet alleen voor een optimale lichtinval, maar natuurlijk ook voor maximaal uitzicht. 

De Kampanje is makkelijk te bereiken. Zowel te voet, als met de fiets, het openbaar vervoer en de auto. 
Bij ieder appartement is een berging inbegrepen. Handig voor de stalling van fietsen bijvoorbeeld. Voor de auto’s zijn deels inpandige garages en deels parkeerplaatsen buiten voorzien. 

Keuzevrijheid

Naast overeenkomsten zijn er ook een hoop verschillen. Dat biedt u veel keuze in bijvoorbeeld leefruimte, ligging, buitenruimte en budget. U kiest zelf het appartement dat bij uw wensen past. In ieder appartement zijn er ook nog aanpassingen mogelijk. Vanzelfsprekend in de inrichting, zoals de keuze van de keuken, badkamer, vloer en wandafwerking maar ook in de indeling. Wilt u bijvoorbeeld liever een walk-in-closet in plaats van een tweede badkamer, dan kan dat. We bespreken de mogelijkheden graag met u.

Welk appartement van De Kampanje u ook kiest, u bent verzekerd van een heerlijke plek om te wonen. Niet alleen dankzij de centrale ligging, het uitzicht en de fijne binnen- en buitenruimten, maar zeker ook dankzij het wooncomfort.

Duurzaam comfort

Wonen in De Kampanje is genieten van comfort en gemak in een duurzame omgeving. De appartementen van De Kampanje zijn gebouwd met duurzame materialen en voorzien van slimme installaties. Het is een prettig idee om het milieu op deze manier een handje te helpen. Maar dit mag natuurlijk niet ten koste gaan van uw woongenot. Dat doet het zeker niet.

Op het dak van De Kampanje zijn zonnepanelen geplaatst. Deze zorgen voor voldoende elektriciteit voor alle gemeenschappelijke ruimtes van het gebouw, zoals de gangen, lift en parkeergarage. Dit heeft zonder meer een gunstig effect op uw servicekosten. 

Maar wacht, er is meer...

Wilt u meer weten over de verschillende woningen die te koop zijn binnen De Kampanje? Neem op uw gemak een kijkje in het overzicht van appartementen en mocht u met vragen zitten neem dan contact met ons op via onze contactpagina of bel rechtstreeks naar (+31) (0) 115 69 40 90

Menu